måndag 6 juli 2009

Min favoritfärg...

... är röd. Ändå får ni bara se en bråkdel av min fina röda. För i förrgår drog jag ut nästan allt ut bokhyllorna och ställde sedan tillbaks igen. Jag orkar inte plocka fram mer än ett fåtal idag. Det är som vanligt Snowflake som står för utmaningen.


4 kommentarer:

 1. Den där översta i mitten ser spännande ut, väldigt snygg. Vad heter den?
  Maria Magdalena tyckte jag mycket om.

  SvaraRadera
 2. Är det en bok av Heinrich Böll i ovanraden? Jättefin, tycker jag också. Röster i Värmland har även jag i min bokhylla :-)

  SvaraRadera
 3. Japp det är Heinrich Bölls "Ungdomens bröd". Den ingår i Brombergs nobelklassikerserie, som är jättesnygg.

  SvaraRadera
 4. Boken Röster i Värmland påminner mig om hur många fina, inbundna böcker som En bok för alla också har gett ut. Man tänker mest på pocket, med ofta bra innehåll, men tråkig framsida. Det är ju inte hela sanningen.

  SvaraRadera