söndag 5 juli 2009

Farväl Elizabeth George

Med lite vemod har jag nu plockat bort 12 böcker av Elizabeth George ur bokhyllan. Jag tyckte att de var mycket bra när jag läste dem, men nu har jag på något sätt lämnat dem bakom mig. Jag har ju dessutom läst vad som kommer att hända ett par böcker fram i tiden och detta förstörde totalt min lust att börja läsa serien igen. Och en ofullständig serie i bokhyllan är inte roligt, särskilt inte en som tar upp över ett halvt hyllplan. Så nu är böckerna bortplockade, vi får se om jag kan få något för dem på antikvariatet i stan. Sälja dem på Tradera tror jag inte riktigt på, de är jättetunga. Tråkigt, tycker jag, att författaren skrev "för många" romaner om huvudpersonerna, serier borde inte omfatta mer än 10 böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar