fredag 17 juli 2009

Höstlayout

Som synes har det redan blivit höst på bloggen. Jag kommer nog inte att bli färdig med en sommarversion av den här layouten förrän nästa vår. Det har krånglat rejält för mig med kodningen, bl a kan man inte med denna ursprungsmall sätta bilder bredvid varandra. Till slut krånglade jag och skrev egna tabeller för att få till det, men det måste ju finnas enklare sätt. Finns det någon CSS-expert där ute som har lust att hjälpa mig?

6 kommentarer:

 1. Snyggt! För min del kan du gott köra med det här utseendet året om. :)

  Tyvärr är jag ingen expert på CSS så jag får nog lite svårt att assistera. :(

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :-) Jag har lyckats fixa problemet med bildkoden, så nu funkar det. Men det verkar som om man kan se rubrikbilden i sidovyn med Firefox, men inte med IE???

  SvaraRadera
 3. Tack Ivana, jag måste medge att kodande är lite av en hobby :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken förändring! Jag är jätteimponerad och kan inte sluta le. Det är så tilltalande!

  SvaraRadera