söndag 19 juli 2009

Blå blandning

Här kommer ett urval av mina blå juveler. Blå böcker är ofta snygga, tycker jag. Romanerna av Mauriac och Toer är ännu olästa, de andra är gamla och nya favoriter. Den som vill se era blå böcker är Snowflake.

4 kommentarer:

 1. Men, här är ju två som jag har men inte upptäckt att de passar in i det blå! Atkinson och Ormboet, jag blir lurad av deras ryggar. Atkinson tyckte jag mycket om, inte Ormboet, tyvärr. men du kanske tycker annorlunda. :-)

  SvaraRadera
 2. Psst! Undrar om din mailbox är full? Fungerade inte igår. Mailade din gamla adress i st.
  Kram//MZ

  SvaraRadera
 3. Tack Cecber :-)

  Jag är lite tveksam till Mauriac själv, måste jag erkänna.

  Förstår inte varför det inte funkade med nya adressen för dig, men den gamla finns kvar. Vi ses snart.

  SvaraRadera