torsdag 16 juli 2009

Böcker i stim

Böckerna strömmar in i hög, jämn fart. Och tur är väl det, så jag har något att skriva om, när jag inte får till några recensioner ;-) Nu har jag nog snart alla romaner av Coetzee, men jag har ännu bara läst Onåd. Den boken påverkade mig starkt och har gjort mig mycket nyfiken på författaren. För övrigt var böckerna skandalöst billiga. Dårskaper i Brooklyn är också en bok jag länge suktat efter, och nu när det var så billigt slog jag till.


Att det är lite ont om recensioner för närvarande beror inte på att jag inte sitter vid datorn. Men jag har fastnat i ett intensivt CSS kodande, för jag vill ändra radikalt på bloggens utseende. Håll tummarna att jag får till det.

5 kommentarer:

 1. Det ska bli spännande att se den nya looken. ;)

  Jag läste om Coetzees nya "Sommartid" i katalogen höstens böcker. Jag har inte läst något av honom, men blev nyfiken på den. Kanske ska börja med Onåd, har funderat på den många gånger...

  SvaraRadera
 2. Onåd är väldigt, väldigt bra. Men mycket långt från trivselläsning, så välj den när du är sugen på att lära dig ngt nytt. Onåd provocerade mig rejält!

  SvaraRadera
 3. Jag har också läst Onåd och gillade den INTE. Men så fick jag höra att Life & times of Michael K var annorlunda. Den har jag precis precis läst ut och den var fantastiskt bra! Om du har den i din ägo är den ett Coetzee-stalltips!

  SvaraRadera
 4. Hej Lyran!
  Jag sitter och funderar på vilken ocianisk bok jag ska läsa. Jag kan inte hitta någonstans vad Tant Theodora handlar om. Vad handlar den om?

  SvaraRadera
 5. Okej. Inte Onåd när jag är på mitt lättlästhumör, alltså...
  Jag ser att jag missade Vi måste tala om Kevin. Den har jag också varit nyfiken på, köpt hem vid tillfälle, men ännu inte kommit fram till. Hoppas som vanligt att det blir inom kort.Varje gång jag läser om någon av mina väntande böcker så blandas ordningen i att-läsa-högen om... ;)

  SvaraRadera