onsdag 8 juli 2009

Destination Asien

Hejsan resenärer, hur går det för er? Har ni valt bok för resmålet? Jag har än så länge inte hunnit börja läsa någon av mina böcker. Det är ett svårt val tycker jag, som köpt alla böckerna. Både Indien, Kina och Japan är ju så lockande.

14 kommentarer:

 1. Jag går en liten egen väg den här gången...

  SvaraRadera
 2. Jag har Kina och Japan i min ägo och börjar där.

  SvaraRadera
 3. Resan för min del går till Japan. Bittert arv har jag läst tidigare och tyckt om! Indien besökte jag också i förra veckan genom Den vita tigern.

  SvaraRadera
 4. Jag tog också resan till Japan och har plitat ner mina tankar om Murakamis "Norwegian Wood" redan. (Mycket bra bok).

  SvaraRadera
 5. Det blir Kina och nobelpristagare för min del. Trodde att jag redan skulle vara på väg, men boken som fanns inne på biblioteket i två ex lyckades försvinna precis som jag skulle låna ... kanske några andra resenärer? Nu har har jag i alla fall beställt ett ex som jag skall hämta i morgon.

  SvaraRadera
 6. Jag är ju grymt förtjust i Murakami men eftersom jag redan läst två böcker av honom får det bli Indien den här gången.
  Väntar på att få boken hemskickad från biblan. Hoppas den kommer så jag hinner läsa och skriva om den innan juli är förbi.

  SvaraRadera
 7. Jag har äntligen kommit igång att läsa en bok och har därmed hakat på projektet på riktigt. Jag valde Kiran Desais "The Inheritance of Loss!" (Bittert arv). Av den enkla anledningen att jag köpt den och hade den oläst i bokhyllan. Haruki Murakami lockade också, har flera olästa böcker av honom, däribland Norwegian Wood, men nu valde jag Desai eftersom jag läst en bok av henne redan och tyckte mycket om den... :-)

  SvaraRadera
 8. Efter en del funderande har jag beslutat att göra ett stopp i Kina :-)

  SvaraRadera
 9. Jag har precis börjat läsa Bittert arv idag.

  SvaraRadera
 10. Jag kör på den vackra "Bittert arv". Vacker på utsidan, insidan har jag inte börjat med.

  SvaraRadera
 11. Har läst Bittert arv och Norwegian Wood och läser nu En ensam människas bibel. Men den är skrämmande tjock fast det är ju många dar kvar på juli.
  Augustis böcker är ju också väldigt tjocka men spännande så hemskt tycker jag det verkar som......så jag vill gärna hinna läsa dem också.......:-) Få se hur lång jag hinner i sista juliboken......

  SvaraRadera
 12. OBS om ni går in och tittar på min sida så är det en viss varning för att jag avslöjar en hel del om böckerna som jag läst bara så ni vet......

  SvaraRadera
 13. Jag lånade hem Norwegian Wood men är så extremt svårflirtad just nu. Eftersom jag fyndade Kafka på stranden av samma författare på bokrean, tror jag att det blir den istället. Jag läser sommarkurser på universitetet, så det blir nästan ingen litteratur läst just nu utöver kurslitteraturen (över 8000 sidor skönlitterära sidor :-)

  SvaraRadera
 14. Amoroso: Vilken sommardröm att läsa 8000 skönlitterära sidor??? vilken kurs läser du då???

  SvaraRadera