onsdag 29 juli 2009

Visa skrivbordet

Den senaste tiden har det varit lite si och så med mitt bloggande för vi har tapetserat om och flyttat min lilla skrivhörna till hallen ovanpå. När det nu är färdigt vill jag visa en bild av mitt fina gamla skrivbord och min trogne vän Rafael (datorn). Här sitter jag således när jag bloggar. Jag gillar att ha det prydligt, men det ska erkännas att här är extra undanplockat nu i o m flytten.


Ni är naturligtvis härmed utmanade att visa er skrivhörna!

11 kommentarer:

 1. Då skämmer jag ju ut mig!

  Men din är fin. :-)

  SvaraRadera
 2. Stilig!
  Jeg hadde et lignende, digert skrivebord i flere år og det tunge møbelet var med meg på 3-4 flyttelass. Utmerket da jeg skrev for hånd, men veldig upraktisk å ha PC'en der. Jeg vurderte å fjerne den midterste skuffen og erstatte den med en tastatur-hylle. Det ble aldri noe av.
  Nå har jeg rett og slett en laptop på spisebordet, og det funker bra, men er jo kjedelig som fotomotiv!

  SvaraRadera
 3. Jag antar utmaningen när jag är färdigflyttad. =)

  SvaraRadera
 4. Än se'n då Snowflake :-D

  Jag tror säkert att det vara vara av intresse att se ditt matbord Dipsolitteraten :-) Jag har ju sett dina fina bokhyllor.

  Ser fram emot det Martina :-)

  SvaraRadera
 5. Mysig skrivhörna. Jag säger som Snowflake- jag får skämmas- här ser det ut som ett bombnedslag. (kanske kan det bli en fixeringsbild- gissa var datorn finns? (jo den finns under hundgodiset och högarna av vägföreningspapper...)ha ha ha.

  SvaraRadera
 6. Jättefin blogg du har :) Hur går det med din simshemsida? Har inte sett några updates där på lääänge. Hoppas du kan röra ihop nåt snart, längtar!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag passade på att anta din utmaning i samband med att jag ändå la upp bilder på mina nya bokhyllor i vår nya lägenhet! Alltid kul att få kika in i andra människors hem!

  SvaraRadera
 8. Gissa-var-datorn-är låter kul Ingrid :-)

  Simmandet ligger nere Diana, troligen för gott.

  Mysig hörna Klara :-)

  SvaraRadera
 9. Fantastiskt sött skrivbord!

  SvaraRadera
 10. Det bästa med en laptop är just att man inte är begränsad till en enda plats. Visserligen sitter jag i sängen nittio procent av tiden, men jag KAN sitta någon annanstans, jag gör det bara inte.
  Så jag får väl säga sängen då.

  SvaraRadera
 11. Vilken fin blogghörna du har.

  Jag bloggar ju aldrig vid mitt fina gamla skrivbord i mitt vackra gröna bibliotek, men jag skulle kunna tänka mig att ta en bild av det i alla fall.

  Kul att se Rafael också, förresten!

  SvaraRadera