tisdag 18 maj 2010

Kommit av mig i Oceanien

Ack, ack här blir det inte så mycket läst på resstoppet i Oceanien. Av böckerna på litteraturlistan har jag bara läst Att tro på Mister Pip och det blir nog inte någon mer läst just nu. Jag är nyfiken på Boktjuven och på ett flertal böcker av Nevil Shute, men eftersom jag inte har någon av dem i min bokhylla får jag lov att vänta med dem. I stället har jag läst Mot ännu en sommar av Janet Frame.

Hur går det för er på andra sidan jordklotet, har ni hittat något bra att läsa?

7 kommentarer:

 1. Har redan läst Mr Pip (och var väl inte överförtjust) så jag valde istället att ta mig an Tim Wintons "Breath" som än så länge överstiger mina förväntningar.

  SvaraRadera
 2. Har läst "Fem svarta höns" och skall denna gång också försöka hinna skriva om den innan månaden är slut:0)

  SvaraRadera
 3. Är halvvägs genom "Att tro på Mister Pip" och tror jag gillar, åtminstone drivs jag till att fortsätta läsa. Har nog tänkt att åtminstone påbörja "Boktjuven" också.

  SvaraRadera
 4. Jag jobbar på med en 700-sidig Lehane just nu, men så fort den har kommit till sitt slut ska jag kasta mig över Boktjuven och hoppas på att hinna åtminstone en bit i den innan maj tar slut.

  SvaraRadera
 5. Jeg har lest The Book Thief og likte den. Men det blir nok eneste bok på dette stoppet for meg. Jobber enda med forrige stopp ;)

  SvaraRadera
 6. Boktjuven läste jag ju redan i februari i en annan utmaning: http://violensboksida.bloggplatsen.se/2010/02/08/2514738-zusak-markus-boktjuven/ men det jag skrev då gäller än!
  :-)
  Sen har jag ju läst Fem svarta höns också http://violensboksida.bloggplatsen.se/2010/04/28/2898209-shute-nevil-fem-svarta-hons/

  men Mr Pip får vänta till nån annan gång.....

  Är ganska omskakad då jag just läst klart en ytterst märklig bok, Ännu talar träden! Reflektion kommer strax!

  SvaraRadera
 7. Legat sjukt efter, men nu är iaf Persepolis utläst!

  SvaraRadera