torsdag 13 maj 2010

1000 inlägg och bokbyten

Att det tusende inlägget på bloggen handlar om att byta böcker känns bra, tycker jag. Att jag lyckats skriva tusen inlägg har jag svårt att förstå, fast jag brukar vara rätt pratsam av mig. Vi får se om det blir tusen inlägg till, det verkar troligt som det ser ut med mitt läsintresse just nu. I fjol missade jag att ta med mig en bytesbok på Stora Bokbytardagen, men i år ska jag se till att delta. Fast jag kan inte komma på vilken bok jag ska byta bort, jag har ju redan rensat bort allt jag inte vill ha kvar. Men något ska jag väl kunna gräva fram... Extra kul är det att bloggen fyller två år just på Stora Bokbytardagen :-)


Om Stora Bokbytardagen

Den 20 maj 2010 kommer världshistoriens andra Stora Bokbytardag att gå av stapeln. Om vi vill och hjälps åt!

Hur?
Ta med dig en bok när du går hemifrån. Bär den så att andra ser att du har en bok. När du ser en bok du vill ha (eller någon du vill prata med) går du bara fram och frågar om hon eller han vill byta bok med dig. Lika enkelt som trevligt.

Var?
Överallt! På jobbet. I skolan. På gator och torg. Spontant och planerat.
I kartan till höger ser du några planerade platser. Varsågod att fylla på!


Läs mer på Stora Bokbytardagen och kolla på kartan var man byter böcker i din stad.

4 kommentarer:

  1. Grattis till 1000 inlägg!
    Måtte det komma TVÅ tusen till! ;-)

    (Och jo, det var ju ett häftigt datum att ha startat en bokblogg!)

    SvaraRadera