tisdag 25 maj 2010

Jag, Mumintrollet

Hos Bokstavligt talat hittade jag länk till en ny kul quiz om Mumin på Barnens Bokklubb. Det visade sig att jag var mest lik Mumintrollet, vilket jag är nöjd med :-)

"Du är mest lik Mumintrollet. Han är pålitlig, snäll, äventyrlig och nyfiken på det mesta, men samtidigt ganska rädd av sig. Han vågar sällan ge sig ut på äventyr på egen hand. Mumintrollet bor med sin mamma och pappa och han älskar verkligen att bo i Mumindalen. Han har många vänner som han alltid ställer upp för."


10 kommentarer:

 1. Jag är en sucker för quiz - och jag blev också ett mumintroll. Undrar hur många vi är :) Kul länk :)

  SvaraRadera
 2. Jag blev Muminpappan, ressuget och skrivsuget förstår jag, men händig är jag absolut inte...

  SvaraRadera
 3. ...och själv blev jag Muminpappan - en romantiker som ofta drömmer om vilda äventyr och är är bra på att skriva. Men han är händig i motsats till mig.

  SvaraRadera
 4. Jag blev också muminpappan. Jag som ville vara Snusmumriken, jag.

  SvaraRadera
 5. @Vixxtoria, jag blev också Muminpappan men hade hoppats på Snusmumriken.

  SvaraRadera
 6. AnnCharlott: Jag tror det lades för stor vikt på den där frågan, där man i princip var tvungen att fylla i att man är bra på att skriva eftersom man inte är bra på något av de andra alternativen... Sen är jag nog inte riktigt som Snusmumriken heller, för jag gillar faktiskt inte att resa, men själva vandrandet, och ensamheten och filosoferandet, och då och då ett samtal med en god vän ;-)

  SvaraRadera
 7. Vi verkar vara många Muminpappor! Gillar kombinationen resor och skrivande. Bygga hus kan jag däremot inte.

  SvaraRadera
 8. Mumintroll här med! Fast jag svarade utifrån Lilla Bokhyllans ägare och inte helt utifrån mig själv. Kanske får göra om det! Återkommer! ;-)

  SvaraRadera
 9. Mumintrollet här. Jag är visserligen skribent till yrke och ohejdad vana men jag kunde inte med gott samvete svara att jag är händig...

  SvaraRadera