måndag 31 maj 2010

Frodo och ringen

Gårdagen tillbringades på sjukhus med gallsten, så det blev ingen Tematrio planerad. Jag hoppas kunna återkomma i eftermiddag med inlägg om Jorden Runtresan och ska försöka få till en Tematrio i morgon i stället. Tills vidare får ni hålla till godo med lite filmbilder från mitt tredje sommarprojekt - omläsningen av Sagan om Ringen.

7 kommentarer:

 1. Usch och fy - krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Usch så ont det gör, stackars dig! Bra idé att läsa om Sagan om Ringen, det brukar jag göra då och då! Minns somrar med första Bilbo-boken som högläsning. Det är fint, särskilt nu tror jag i nyöversättningen

  SvaraRadera
 3. Oi da, håper du føler deg bedre nå??

  SvaraRadera
 4. Aj, aj, gallsten är inte kul. Hoppas att du mår bättre nu!

  SvaraRadera
 5. Nu är jag piggare, fast trött. Har jobbat och hämtat nu bil idag :-)

  SvaraRadera
 6. Lyran: Tråkigt att höra om gallstenen, men skönt att det verkar gå åt rätt håll, vilket jag antar att ditt jobbande är ett tecken på. Krya på dig ordentligt innan du sätter igång och jobbar på allvar!!

  SvaraRadera