onsdag 20 maj 2009

Hipp, hipp hurra

Grattis på 1-årsdagen lilla bloggen! När jag startade bloggen för exakt ett år sedan hade jag inga särskilda förväntningar eller planer. Jag tyckte bara att det kunde vara kul att blogga om böcker efter att jag haft ett flertal hemsidor och drivit ett forum för Sims under många år. Jag trodde nog att bloggen mest skulle bli ett sätt för mig själv att dokumentera det jag läst, men jag hoppades så klart att någon annan skulle vilja läsa den också.

Under året som gått har jag emellanåt varit lite bloggtrött, känt lite press att försöka läsa så mycket som möjligt och emellanåt känt mig ny, oerfaren och outbildad. Men framför allt har jag känt mig oerhört välkommen in i ett nytt sammanhang, jag har fått värdefulla tips och råd om litteratur och jag har liksom funnit mig till rätta i bloggosfären. Att jag dessutom fått erbjudanden om recensionsböcker från förlagen är grädden på moset.

Jag har ganska många regelbundna besökare och det är många som kommenterar. Det är det allra roligaste. Att lära känna nya människor via ett gemensamt intresse är fantastiskt. Jag hoppas att ni vill instämma i en härlig falsksång till min blogg:

Ja, må du leva
ja, må du leva
ja, må du leva uti hundrade år...

Nåja hundra år lär det väl inte bli, men några till hoppas jag :-)

21 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen!

  SvaraRadera
 2. En stor tillgång i litteraturbloggosfären fyller år. Grattis!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Instämmer i Spectatia: du tillför litteraturbloggosfären något värdefullt därför att det är personligt och engagerat! (och kunnigt också)!

  SvaraRadera
 4. Kul, grattis! Min blogg fyller faktiskt hela fyra år imorgon! :)

  SvaraRadera
 5. Grattis! Visst är det roligt att bokblogga! Det ger mig massor med energi!

  SvaraRadera
 6. Grattis!
  Du har en jättefin blogg, tycker jag!

  SvaraRadera
 7. GRATTIS! Du tillför jättemycket och sammanför många på ett fint opretentiöst sätt genom dina olika projekt! Fanfar!

  SvaraRadera
 8. Ett stort GRATTIS! :)
  Du gör ett jättebra "jobb" tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Gratulerer med dagen - og takk for at eg får lov til å følgje deg.

  SvaraRadera
 10. Jättekul och stort grattis till en fin blogg! Är här ofta och kollar runt!

  SvaraRadera
 11. Grattis!
  Jag hoppas verkligen att det blir många år. :)
  Min fyller ett år i morgon. :)

  SvaraRadera
 12. Grattis, grattis till din fina bokblogg :0)

  SvaraRadera
 13. Tack så mycket för alla rara gratulationer :-)

  SvaraRadera
 14. Grattis, grattis! Alltid kul att läsa vad du skriver!

  SvaraRadera
 15. Gratulerer så mye med ettårsdagen som var! Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din :)

  SvaraRadera
 16. Grattis lite i efterskott! Hurra hurra hurra hurra!

  SvaraRadera
 17. Även jag vill gratulera dig till en synnerligen inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 18. Ja, jag vill också så här lite i efterhand instämma i hyllningskören! Jag är imponerad av att du orkar hålla igång en så välskriven och engagerad blogg på egen hand, trots att du inte är "i branschen" på något sätt. Alltid lika kul att besöka Lyrans Noblesser! :-)

  SvaraRadera
 19. Tack för den fina komplimangen Titti :-)

  SvaraRadera