torsdag 28 maj 2009

Hallå alla resenärer!

Den sista i månaden postar jag ett inlägg med länkar till alla era recensioner. Jag har ikväll letat bland era inlägg, det tog lite tid. Jag hoppas också att jag verkligen fått med alla. Ni får vara snälla och kolla så att ni inte blivit förbisedda.

En del av er har kanske läst, men ännu inte skrivit om böckerna. Jag vill be er att ni postar era länkar i kommentarerna till just det här inlägget. Det var ganska tidsödande att gå igenom alla kommentarer för att leta efter länkar.

Det är många som skrivit och det ska bli intressant att börja diskutera lite mer när alla hunnit läsa. Hoppas ni besöker varandra!

12 kommentarer:

 1. Oj, har du varit runt hos alla och letat, det måste ha tagit en herrans massa tid! Jag hoppas att jag lagt en länk till dig på rätt ställe...

  SvaraRadera
 2. Jag ligger lite efter och kommer iallafall att påbörja boken i rätt månad, men det är lugnt om ni andra fortsätter utan mig :)

  SvaraRadera
 3. Uschanimig, för min del har så mycket annat kommit ivägen att jag snudd på glömt bort att jag var på resa. Några av böckerna har jag ju redan läst så även om de är utanför resan så är de åtminstone recenserade.

  SvaraRadera
 4. Det tog lite tid, men jag hittade också mycket kul att läsa.

  Du går komma ikapp oss lite senare Cia :-)

  Du kan väl posta en länk här i kommentarerna Martin och du har läst ngn av Österuropaböckerna.

  SvaraRadera
 5. Jag har börjat sent men med en kort bok så jag hoppas bli klar innan den sista maj.

  SvaraRadera
 6. Nu har jag recenserat första boken, Hjärtdjur.

  SvaraRadera
 7. Här kommer min reflektion:
  http://klotho.wordpress.com/2009/05/31/hjartdjur-av-herta-muller/

  SvaraRadera
 8. Här är mina smått förvirrade tankar om Hjärtdjur. http://bagatellartat.blogspot.com/2009/06/hjartdjur.html

  SvaraRadera
 9. Beklager at eg ikkje såg dette innlegget før nå. Eg ser du har fått med linken til mi omtale i lista di. Håper ikkje det blei for mykje ekstraarbeid for deg.

  SvaraRadera
 10. Det störste "problemet" med att läsa din blogg Bai är inte att det tar tid. Det är att det blir dyrt med alla bra tips jag får av dig :-)

  SvaraRadera
 11. Jag är också klar nu! Ivan blev det för min del! http://exlibriscia.blogspot.com/2009/06/en-dag-i-ivan-denisovitjs-liv.html

  SvaraRadera