lördag 9 maj 2009

Ett litet paket

Ett litet paket kom det från Bokus igår. Naturligtvis vill jag passa på att läsa Varats olidliga lätthet när jag nu ändå befinner mig i Östeuropa. Mare Kandre blev jag som sagt var mycket nyfiken på då jag tittade på dokumentären om hennes liv. Lilla dottern trodde först att det var en Pippi-bok till henne och blev lite besviken. Och efter många om och men har jag äntligen valt vilken bok av Le Clézio jag vill läsa/köpa. Hoppas nu att Skattsökaren är så bra som den verkar vara.

4 kommentarer:

 1. Jag köpte Öken.......

  Läste på en blog att man skulle läsa Kunderas Skrattets och glömskans bok istället för Hjärtdjur....apropå Kundera menar jag.....men Hjärtdjur vill jag absolut inte ha oläst.....

  SvaraRadera
 2. Jag har läst Afrikanen och tyckte om språket.

  Jag hoppas hinna läsa både Hjärtdjur och Varats olidliga lätthet. Dessutom tänker jag lyssna på Glöd av Sándor Márai och har snart lyssnat klart på Mästaren och Margarita.

  SvaraRadera
 3. Tilværelsens uutholdelige letthet kan du glede deg til å lese. Det er ei bok eg veit eg kjem til å lese om igjen, sjølv om det ikkje er lenge sidan eg las ho for første gong.

  SvaraRadera
 4. Nu ser jag verkligen fram emot att läsa Kundera :-)

  SvaraRadera