söndag 15 mars 2009

Söndagssvammel

Ja, det var ju det jag sade; Melodifestivalen är helt enkelt inte min grej. Jag tycks vara fullständigt ur synk med svenska folket. Förvisso gillar jag opera, men jag tycker inte att låten som vann var särskilt bra.

Detta har dock varit en produktiv helg på många sätt. Jag har läst en hel bok - Stad i ljus - och skrivit två recensioner. Vad jag tyckte om Stad i ljus har ni redan kunnat läsa, snart kommer mina synpunkter på Mahasweta Devis Branden i hjärtat. Jag har dessutom lyckats se en film, som jag ska försöka knåpa ihop några rader om. Och jag har lyssnat på flera skivor ur boken Murkronan. Jag har dock inte varit ute i det fina vädret pga förkylning.

Gällande detta med att minska antalet olästa böcker i hyllan är läget status quo. Jag har läst två böcker - och köpt två. Dessutom får jag nog en recensionsbok under veckan, fast det är ju ett mycket trevligt problem. Hoppas bara att jag hinner avsluta Murkronan innan dess ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar