måndag 9 mars 2009

Böcker säljes - och köpes

23 CD-böcker sålda på Tradera till den nätta summan av 1837 kr! Det var helt klart mer än jag vågat hoppas på. Vad ska jag nu köpa för pengarna? Mat? Kläder? Husgeråd? Inte trodde väl någon det? Pengarna ska naturligtvis tillbaks in i bokhyllan. Nu kan jag köpa en hel del nya fina små vänner. Jag har faktiskt redan hittat tre böcker på Bokbörsen som jag ska beställa. Visst är väl Mardrömmen av Kenzaburo Oe, Kärlek i kolerans tid av García Márquez och Främlingen av Camus kloka nyinvesteringar?

6 kommentarer:

 1. Well, alla utom Mardrömmen är kloka nyinvesteringar enligt mig. Mardrömmen är en mardröm, men om du köper den ska det bli intressant att höra vad du tyckte.

  SvaraRadera
 2. Om vi leker En ska bort så röstar jag på att du skippar Camus.
  :-)

  SvaraRadera
 3. Inte tror jag att någon av de tre ska bort inte :-) Mardrömmen har jag fått rekommenderad av en arbetskamrat. Vi arbetar med barn med funktionsnedsättningar så boktemat ligger oss nära. Vad var det du inte gillade PBL?

  Camus är redan beställd. Tycker du inte att den är så bra Snowflake? La Bibliofille har den på sin allra bästa lista, så jag blev nyfiken.

  SvaraRadera
 4. Främlingen av Camus, ah en av mina favoritböcker! Har läst en hel del av Camus, t.o.m hans självbiografi (som fanns i obearbetat skick när han dog men som kom ut för en antal år sen).

  SvaraRadera
 5. "Främlingen" ska införskaffas Harriet :-)

  SvaraRadera
 6. Tja, jag tycker nog inte att boken handlade så mycket om själva barnet. Mer om pappan till barnet och han var inte en direkt sympatisk typ. Men det var längesen jag läste den, kanske spelar minnet mig ett spratt.

  SvaraRadera