fredag 27 mars 2009

Ihärdigt sökande

Jag har hittat en bok som jag så gärna skulle vilja ha, men det tycks omöjligt att få köpt den. Jag har kollat på Bokbörsen, där jag hittade ett ex som jag beställde. Men säljaren skickade meddelande att köpet avvisades - jag antar att orsaken är att han inte längre har boken. Nu har jag hittat den igen, via Gojaba den här gången. Har beställt den, men upptäcker nu att säljaren är den jag tidigare försökt köpa boken av. Inget napp på Antikvariat.net och inget på Tradera. Var ska jag leta???!!!

Vade det är för bok jag så snöat in på? Jo, det är Sharon och min svärmor av Suad Amiry. Romanen är skriven i dagboksform och utspelar sig i Ramallah under den israeliska ockupationen.

8 kommentarer:

 1. Den har jag läst! Minns fortfarande avsnittet där han ska åka över gränsen med hunden för att besöka veterinären och där hunden får respass men inte ägaren. Och hur huvudpersonen avskyr att behöva ha sin svärmor boendes hos sig... Mycket läsvärd, du får väl gå till biblioteket! ;-)

  SvaraRadera
 2. Jo, jag är ju inte helt främmande inför tanken att gå till biblioteket :-) Jag får väl låna och läsa boken och köpa den när den väl dyker upp.

  SvaraRadera
 3. Ring till Tranans bokförlag 08-6058179
  Till dem kam man gå in och köpa böcker under priset hos Adlibris tom.
  Där finns alla böcker i lager.
  Gå in till dom när du är i Stockholm och ni alla andra som bor i Stockholm

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag fyllde i anonym därför att det gick inte att skicka iväg när jag skrev mitt namn och e-post adr.

  SvaraRadera
 5. Testar att posta med namn

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte riktigt varför det inte fungerar Anonym. Som du kan se testade jag nyss att själv bara posta med namnet Test och utan att fylla i url och det funkade.

  Men ringa till Tranan, det ska jag - tack!

  SvaraRadera
 7. hej Lyran.
  jag har den på engelska i min bokhylla, om du vill kan jag skicka över den till dig? en bok ska ju vara där den är efterlängtad! om du är intrsserad av den på engelska kan du höra av dig på min mail: imperida@yahoo.com

  SvaraRadera