måndag 2 mars 2009

Färdig

Jag har äntligen läst färdigt Rosen på Tistelön och det kommer snart en rapport, kanske i kväll. Lite kort kan jag säga att boken blev bättre när man kom in i den, men värderingarna kväljer mig.

Fast i kväll ska ju jag titta på TV. En ny omgång av Project runway börjar och då vill jag vara med. Det här är en av få dokusåpor jag gillar, den handlar om designers som utmanas att skapa unika kreationer, under tuffa förutsättningar.

Jag har också snart läst ut Jag, Helga Gregorius och ska försöka recensera den i slutet av veckan. Undrar vilken bok jag ska plocka fram härnäst? Alan Bennetts Drottningen vänder blad känner jag min nyfiken på, kanske blir det den.

För övrigt har jag under helgen upptäckt Facebook och förstår att man kan försvinna in i den sfären för gott :-)

2 kommentarer:

  1. Ja på FB kan man surfa runt ett tag...;)

    SvaraRadera
  2. Mmmmm, jag har hittat kompisar jag inte prata med på 15 år, jättekul!

    SvaraRadera