onsdag 18 mars 2009

Lyxigt lånande

På mitt arbete har vi ett fint bibliotek, ett sjukhusbibliotek. Där finns det mesta, och finns det inte ordnas det genast fram. Bibliotekarierna är duktiga och vill gärna hjälpa till med allehanda spörsmål. Jag behöver inte ens gå dit, utan jag kan bara knappa in i datorn vad jag vill ha så skickas det direkt till mitt postfack. Fast nu råkar det ju vara så att jag tycker om att gå och strosa lite bland böckerna, så jag tillbringar ofta tid i biblioteket i alla fall. Men just idag hade jag inte tid, så nu har jag beställt lite CD-böcker. De jag valde var Det går an av Almqvist, Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson, Mästaren och Margarita av Michail Bulgakov och Främlingen av Albert Camus. Om ni är uppmärksamma kan ni nog hitta ett mönster i beställningen.

Ja just det, jag tittade på titellistorna i bokstavsordning och kom bara till C :-)

3 kommentarer:

  1. Hihi, tänker du börja läsa i bokstavsordning också?

    Det enda jag hittills läst av Axelsson är "Aprilhäxan", som jag inte minns mer av än att jag gillade den.
    Kanske dags för en till snart?

    SvaraRadera
  2. Javisst är det bra service. Mmmmm jag ska nog kanske inrikta mig på läsning i bokstavsordning *hihi* Aprilhäxan tyckte jag också om, och jag har läst ytterligare ett par Axelsson som var bra.

    SvaraRadera