måndag 16 mars 2009

Vlogg?

Jag har ju inte bloggat så länge, men nu inser jag att jag borde satsat på en vlogg i stället. För det är det senaste, enligt SvD, vars kulturvlogg hade premiär igår. Inte med bästa vilja i världen kan jag kalla detta proffsigt, men det är kanske i meningen heller. Dock störde jag mig oerhört mycket på kamerarörelserna. Tyvärr så mycket att jag glömde bort att lyssna på vad de sa. Men skulle ni inte hellre vilja se mig vlogga här hemifrån i min röda plyschmorgonrock? Om man nu absolut måste tränga ihop sig två i rutan kanske jag skulle kunna få Spectatia att medverka. Hon är trött på att blogga och hon har en morgonrock, en rutig, tror jag. Visst vore väl det roligare att se oss?

4 kommentarer:

 1. Klart det vore! :-)
  Lite som Läckberg och Rudberg, fast med intelligens och kvalitet.

  Vad väntar ni på??

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Om man nu är trött på sig själv i bloggform så måste det ju vara det ultimata testet av ens självuthärdande att börja vlogga. Låter intressant bara av den anledningen, liksom. Och morgonrockstema är ju en briljant idé! Strålande symbolik för lite laidback litteraturfilosoferande. Tror din röda och min grönsvarta skotskrutiga skulle vara riktigt snygga tillsammans. Fast bör vi nog köra riktig färg och inte det sepiafusket som SvD tillämpar.

  SvaraRadera
 3. Det låter ju verkligen spännande!

  SvaraRadera
 4. Intelligens och kvalitet, just det! ;-)

  Jo, det var ju rätt tydligt att det var eftersträvansvärt med en laidback setting, därav min briljanta morgonrocksidé! Men sepia suger *fniss*

  Ja, visst är det Annelie :-D

  SvaraRadera