måndag 23 mars 2009

Tematrio?

Bokfemman, Lästrio och Tematrio? När Malin körde sin populära Bokfemma hade jag inte börjat blogga. Men Petras Lästrio hängde jag med på och gillade alla de kluriga utmaningarna. Och jag har saknat denna utmaning länge nu. Saknat den så mycket att jag funderat på att starta en egen. Så jag kollade med Petra, som gärna såg att jag tog över stafettpinnen.

Därför undrar jag nu om ni skulle vara intresserade av att vara med i en Tematrio?Ja, jag måste ju i alla fall ha ett eget namn, även om jag plankar konceptet :) Jag tänkte försöka skapa utmaningar och posta varje vecka om ni har lust att hänga på. Är ni sugna att delta? (Man deltar naturligtvis bara när man har lust och genom att posta på sin blogg eller i kommentarerna här).

18 kommentarer:

 1. Åh vad kul att du tagit upp stafettpinnen, jag har faktiskt saknat denna utmaning. Go for it!

  SvaraRadera
 2. Det låter som en rolig grej, bra att det inte är så ambitiöst. Mer än för dig förstås, som ska sätta standarden. :-)

  SvaraRadera
 3. Kul Fia :-)

  Hmmm, jag tänkte nog inte sätta så värst hög ambitionsnivå. Den kan väl dessutom få variera beroende på tema. Ibland kanske man har lust att berätta mycket och visa bilder, ibland kanske man svarar lite kortare. Fast av dig väntar jag stordåd Snowflake :-D

  SvaraRadera
 4. Bra initiativ! Kan mycket väl tänka mig att jag kommer inspireras och delta så där lite sporadiskt.

  SvaraRadera
 5. Sporadiskt är allt vi begär av dig Spec :-)

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig gjort något liknande förrut men jag kan tänka mig att göra (nästan) vadsomhelst för dig!

  SvaraRadera
 7. Saknar dig Nathalieé *hug*

  Jättekul Petra :-)

  Jag ska klura lite och försöker starta nästa vecka.

  SvaraRadera
 8. Jag kommer också att vara med varje gång jag känner temat inspirerande. Hoppas det blir varje gång :-) Lycka till Lyran!

  SvaraRadera
 9. Va! Menar du att mina teman måste vara inspirerande *fniss*

  SvaraRadera
 10. Kul! Jag började haka på Bokkedjan, men har liksom inte orkat. Det här ska jag göra ett försök med, det låter kul!

  SvaraRadera
 11. Jättekul att du är med Full bokhylla :-)

  SvaraRadera
 12. Njae, men det var ju det där med ambitionen, att man inte ska känna någon press på sig att vara med varje gång. Hoppas mest att det ska räcka med dina inspirerande teman för att jag ska hänga på. Det var ju inte menat som nån kritik, men det förstod du :-)

  SvaraRadera
 13. Hej Lyran,
  Jättetrevligt intiativ- jag är gärna med!

  SvaraRadera
 14. Jätteroligt om du vill vara med Mathilda.

  SvaraRadera