fredag 6 november 2009

Stör ej - läsning pågår

Dagens planerade inlägg blir fördröjt till i eftermiddag (eller till i morgon) - av den bästa av orsaker: jag kan inte sluta läsa. I går kväll började jag läsa Allt går sönder av Chinua Achebe, hade bara tänkt ta en liten munsbit. Men det gick inte att lägga ner boken. När jag läst halva var jag ändå tvungen att gå och lägga mig, så det blev inget bloggat alls. Jag ska försöka lägga band på mig idag och posta en bokstav i Nobel-alfabetet innan jag börjar läsa. För sedan släpper jag inte boken förrän den är utläst. Att jag tycker att romanen är suveränt bra förstår ni nog.

5 kommentarer:

 1. Fantastiskt med sådan läsning! Det var länge sen jag läste boken, och jag minns den endast som "bra", så jag ser framemot din entusiastiska uppdatering :-)

  SvaraRadera
 2. Låter riktigt spännande! Får försöka hinna med den i mitt späckade novemberschema också. Det är många "måste-böcker" på kö.

  SvaraRadera
 3. Kul att höra att du är lika förtjust i Allt går sönder som jag! Ska bara läsa ut Italo Calvinos Om en vinternatt en resande (rekommenderas varmt om du inte har läst den)och sedan ska jag ta mig an Termitstackarna på savannen.

  SvaraRadera
 4. Det blev, som ni kan se, inget mer bloggat förrän boken var utläst :-)

  SvaraRadera