torsdag 26 november 2009

Bloggskryt

Jaha, lilla bloggen är mycket inflytelserik, enligt www.inflytande.se. Den är så himla inflytelserik att jag blir riktigt mallig. Fast, tyvärr visar det sig snabbt att det inte är tack vare mig bloggen är inflytelserik, utan tack vare mina medbloggare som generöst länkar till mig. Det är nämligen så att värdet beräknas utifrån hur många som länkar till bloggen. Man tackar och bugar.

4 kommentarer:

 1. *skrattar*
  Alla som läser det här inlägget går förstås genast dit och kollar hur inflytesrik ens egen blogg är.

  Fast det är ett litet konstigt sätt egentligen att bara mäta antalet länkningar. Vad säger det egentligen?

  Men du _har_ ju en väldigt fin blogg, trevliga utmaningar, och är en mötesplats för en massa bokbloggare.

  SvaraRadera
 2. Tack Vixxan, det värmde mer än inflytelsesiffrorna :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har ju även länkat till dig ganska många gånger, så jag har bidragit till de där sifforna också. :-D

  (Själv hade jag bara 10 % svenska bloggar som var mer inflytesrika än min. Det tyckte jag vara ganska bra också.)

  SvaraRadera
 4. Du har all rätt att vara mallig, oavsett hur rankingen mätts. Sen är jag iofs en sån som sällan hittar mina favoritbloggar bland de som ligger högt på diverse topplistor, och det var ju inte via någon lista jag hittade din blogg heller.

  SvaraRadera