torsdag 19 november 2009

Svinaktigt snyltbloggande

Nästan allt i det här inlägget har jag snott från Spectatia, till och med begreppet snyltbloggande. Men, hennes inlägg om svinbra litteratur i influensatider är alltför bra för att inte uppmärksammas nu när influensan börjat sprida sig. Med en god bok, en bra film, humor och en skön säng att krypa ner i kan vi nog mota bort även denna farsot.

Själv har jag inte kommit på så mycket att lägga till litteraturlistan. Men John Irvings Hotel New Hampshire tycker jag ändå kan platsa på listan (både boken och filmen) och likaså filmen Sweeney Todd.

6 kommentarer:

 1. Sweeny todd ligger hemma i min att-se-hög sen en evighet tillbaka. Måste ta mig tiden att se den.

  SvaraRadera
 2. haha, skrattade redan för länge sedan åt det ursprungliga inlägget, och du lyckas framkalla några nya! :D

  SvaraRadera
 3. åh Hotel New Hampshire är under-under-underbar! var länge en favoritbok och är inte heller nu långt ifrån, absurd men underbar.

  SvaraRadera
 4. Vet du, Lyran, nu är jag rädd att den faktiskt har muterat, den här svinpesten. Jag tror den har slagit över i en litterär variant som jag har blivit smittad av, för när jag tittade i bokhyllorna igår så tyckte jag mig tydligt se titeln Pigmalion och författaren Ernest Hamingway...

  SvaraRadera
 5. lägg till "Svinajakten" också...
  Sugg-estiv miljö med bra knorr på gåtan

  SvaraRadera