söndag 9 augusti 2009

Och vinnaren är...

Vinnaren av utlottningen av ett par nummer av Vi LÄSER är klar. Dottern studerade noga de olika deltagarnamnen och pekade sedan bestämt på -- fiaisreading. Grattis!

Jag har mailat dig Fia med förfrågan om din adress. Meddela mig på bloggen om något med mailen krånglar.

Alla andra deltagare önskar jag bättre lycka i andra utlottningar.

2 kommentarer:

  1. Oj, vilken överraskning! Gick in här innan jag hade kollat min mejl och var tvungen att dubbelkolla att det verkligen var jag som hade vunnit. Det var det ju! *superlycklig* Ge dottern en tackkram från mej! :) Mejlar min adress och längtar efter att få läsa ViLÄSER! TACK!

    SvaraRadera
  2. Grattis till utnämningen Lyran och till vinsten Fia! Ska nog satsa på en prenumeration också (eftersom jag missade chansen att tävla om en). Förhoppningsvis har de ett bra erbjudande på bokmässan. Jag har börjat prenumerera åtskillliga gånger på på VI efter att ha besökt mässan.

    SvaraRadera