tisdag 4 augusti 2009

Vinn Vi LÄSER

I samband med att Vi LÄSER utsåg min blogg till månadens läsblogg i augusti (ja, det är jag mäkta stolt över och det kommer jag att påminna er om regelbundet) erbjöd de mig två nummer gratis av tidningen. Eftersom jag redan prenumererar vill jag i stället ge någon annan chansen att stifta bekantskap med tidningen.

Vi LÄSER innehåller en härlig blandning av intressanta reportage och läsvärda författarintervjuer. Här finns också tips om kommande evenemang och till och med reklamen är av intresse. Detta är en perfekt tidning för människor med ett brett intresse för litteratur.

Om du vill vinna ett par gratisnummer av tidningen ska du helt enkelt kommentera i denna tråd. Man får naturligtvis gärna skriva på sin blogg om utlottningen, men det är inget krav. Man behöver dessutom inte ha någon blogg för att få vara med i utlottningen. Lämna inte namn och adress i kommentaren, det räcker om vinnaren lämnar sin mailadress när jag berättar vem som vunnit.

Vinnaren dras av den opartiska (och dessutom icke-läskunniga) dottern på söndag, 9/8. Hoppas ni vill delta och lycka till!

18 kommentarer:

 1. Grattis till utnämningen!

  Jag har nyligen hittat din blogg och återkommer regelbundet och nyfiket för att se vad du har på gång.

  Själv är jag mitt i läsandet av "Hypnotisören" av Lars Kepler just nu. Är ingen snabbläsare, utan smakar nästan för länge på varje stavelse för att känna melodin i de texter jag läser. Men det vore förstås jättekul att vinna ett par nummer av Vi Läser! :=)

  SvaraRadera
 2. Grattis till utnämningen och visst vill jag vara med i utlottningen!

  SvaraRadera
 3. Grattis till priset! Har just hittat din blogg jag också. Kommer att fortsätta titta på den.

  Har läst mycket i sommar som jag brukar på somrarna. Mestadels lättsmält underhållning för regninga dagar och för stranden.

  Har dock en fackbok "Naturskalorna-vår tids skalor" av Hilke Osika. Har just varit på Lyrfestival och lyssnat till underbar musik och spelat själv. Vill stämma om en synt till denna skala....undrar om det är möjigt. Ska utredas...

  SvaraRadera
 4. Grattis!

  Jag är gärna med i utlottningen!

  SvaraRadera
 5. Jeg har allerede gratulert deg, og kan godt forstå at duer stolt av den utnevnelsen.

  Og JA, jeg er gjerne med på lotteriet.

  SvaraRadera
 6. Grattis grattis! Självklart vill jag delta i utlottningen!

  SvaraRadera
 7. Hej och grattis! Jag deltar gärna i utlottningen.

  SvaraRadera
 8. Och jag vill absolut vara med i utlottningen! Vi Läser läser jag gärna! ;-)

  SvaraRadera
 9. Jag vill också hemskt gärna vara med i utlottningen.

  SvaraRadera
 10. Grattis igen, och jatack, vill gärna delta i utlottningen, speciellt som det inte går att få tag på tidningen här i Finland :)

  SvaraRadera
 11. Här kommer gratulationer (och önskan om att vara med i utlottningen) även från mig! :)

  SvaraRadera
 12. Ett stort grattis till utnämningen!

  Självklart vill jag vara med i utlottningen av en tidning som jag upptäckte för ett tag sedan.

  SvaraRadera
 13. Jag läser inte ännu Vi läser därför vill jag gärna vinna. :-)

  SvaraRadera
 14. Grattis till utnämningen!

  Jag vill gärna vara med i utlottningen av en tidning! Har länge varit nyfiken men aldrig tagit mig för att köpa.

  SvaraRadera
 15. Va kul, grattis till utnämningen! Jag är gärna med i utlottningen.

  SvaraRadera
 16. Grattis grattis! Hoppas dotra di tar mig!!!!!!!!!! ;-)

  SvaraRadera
 17. Grattis! Vad kul! Jag förstår att du är stolt!!! Jag vill gärna vara med och försöka vinna! :)

  SvaraRadera
 18. Grattis! Vill gärna vara med i utlottningen./Sixtens matte

  SvaraRadera