fredag 21 augusti 2009

Nästa bok

Nu har jag efter lång tid äntligen läst ut Tant Theodora. Det kommer dock att krävas lite eftertanke för att få till en recension. Det är inte så lätt att sammanfatta Theodoras liv och det är heller inte lätt att skriva om en bok där språket är så speciellt och tvetydigt.

Som någon form av reseledare borde jag nu naturligtvis läsa Rabbit-Proof Fence. Men jag har stort behov av att läsa precis vad jag har lust med just nu, så jag kanske sticker emellan med något svenskt eller så reser jag lite före er andra till Sydamerika. Jag måste erkänna att jag känner ett sug efter något mexikanskt (d v s David Toscana).

Vi ses senare :-)

3 kommentarer:

  1. David Toscana har jag också blivit mycket nyfiken på.

    SvaraRadera
  2. men han finns ju inte med på resan!?

    SvaraRadera
  3. Nej, han är alldeles nyutkommen. Men jag tänkte läsa honom som tilläggslitteratur.

    SvaraRadera