fredag 28 augusti 2009

Soffläsning

Idag blir det soffläsning :-)

2 kommentarer:

  1. vilken gullig bild!Det blir intressant att höra vad du tycker om Michèle Lesbres Den röda soffan.
    Jag läste Igelkottens elegans(Muriel Barbery) i somras, och Céline Curiols Utrop för ngr veckor sedan. Igelkottens... är absolut läsvärd, underfundig och tänkvärd- men ingen jättestor läsupplevelse kanske. Utrop blev dock ingen succé hos mig; jag tyckte den kändes skissartad och osannolik och bitvis störde jag mig dessutom på huvudrollskaraktären, istället för att-som väl meningen borde varit- känna sympati för henne. Men jag tycker absolut att det är jättekul med denna översättning av dessa franska (kvinnliga) författarskap. En eloge till bokförlaget Sekwa för detta!Är det någon mer som har/ska läsa?

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte att "Igelkottens elegans" var mycket bra, men jag tycker att "Den röda soffan" är ett mästerverk. Jag har sällan läst något som berikat mig så mycket.

    SvaraRadera