fredag 28 augusti 2009

Ny utmaning

Jag har börjat skissa på en ny utmaning, som jag hoppas att ni kan tänkas tycka om. Jag har missat de olika alfabetsutmaningarna, som förekommit i bloggosfären och har nu bestämt mig för att göra en egen. Framför allt är jag inspirerad av Maria på Paperback Lover, som gillade min idé. Det funkade inte för mig att vara med på Krim-alfabetet, eftersom jag läser för lite kriminallitteratur. Men Nobelpristagare läser jag, både de som redan fått sitt pris och de framtida. Om dem tänkte jag att min utmaning skulle handla. Har ni lust att vara med?


9 kommentarer:

 1. Jag är klart intresserad. Låter som en mycket spännande och rolig utmaning.

  SvaraRadera
 2. Absolut, svårt bara att hitta författare på alla bokstäver kan jag tänka mig då urvalet är lite begränsat, men du kanske har tänkt dig andra uppgifter också?!

  Jag hänger på hur som helst!

  SvaraRadera
 3. Jag har tänkt mig att man för varje bokstav kan ange författare (för- eller efternamn) eller en boktitel. Det är heller inget krav att man ska ha läst boken, det kan i stället vara en bok man är nyfiken på. Sedan tänkte jag lägga till lite annat också... Men det är meningen att man ska kunna delta även om man inte läst en massa Nobelpristagare.

  SvaraRadera
 4. Jag är intresserad, med en massa reservationer. Alltså inte reservationer mot utmaningen i sig, men jag gissar att jag inte kommer ha tid elelr möjlighet att hänga på alla gånger.

  SvaraRadera
 5. Jeg er interessert - men også med masse reservasjoner...

  SvaraRadera
 6. Härligt Lyran! Väntar på att du ska sätta igång :-)
  (Ska också blir duktigare på att hänga med i din tematrio, nu är jag efter igen.)

  SvaraRadera
 7. Man få ha massor av reservationer :-) Ska se om jag kan komma igång i mitten av månaden, kanske.

  SvaraRadera
 8. Det låter kul, jag försöker hänga på.....

  SvaraRadera