torsdag 21 januari 2010

Mer nytt i hyllan


Jag kunde inte låta bli knappen, det blev ett nytt litet inköp på Bokus. Fagerholm och Tartt läser jag om på var och varannan blogg, dags att ta reda på vad det är så många tycker om. Brott och straff läste jag i fjol och vill gärna ha i hyllan. Rosens namn tror jag kan passa mig och Grimsrud är jag mycket nyfiken på.

9 kommentarer:

 1. Det är verkligen lätt att klicka in böcker i kundvagnen. Farligt! :-)

  SvaraRadera
 2. Det er farlig i det hele tatt å gå inn på nettsider som selger bøker :)

  SvaraRadera
 3. Tittelen er det beste ved Grimsruds bok!

  SvaraRadera
 4. Gled deg til "Rosens navn"! Stort!

  SvaraRadera
 5. Just det - Rosens namn är ett stort leende!

  SvaraRadera
 6. Donna Tartts The secret history kommer jag ihåg att jag läste på gymnasiet för engelska kursen, jag grävde fram den ur en hög med slitna hundörade böcker. När jag började såg jag den som en utmaning, att läsa en tegelsten på engelska när de andra valde så tunna böcker som möjligt. Men jag ska säga att den var inte tung i någon bemärkelse. Mycket spännande bok! Hoppas du kommer gilla den.

  SvaraRadera
 7. Det verkar som om jag köpt en hel del läsvärt :-)

  SvaraRadera
 8. Ska du läsa Tartt så ska du läsa Den lille vännen! Den är superfin! Jag har i och för sig bara läst 1/3 av Den hemliga historien, tyckte den var lite seg och la den ifrån mig, men ska absolut ta upp den igen någon gång!

  SvaraRadera