måndag 4 januari 2010

Allmän förvirring

Jaha ja, det är väl bara att erkänna att jag inte riktigt hade koll på att det var måndag idag. Så någon Tematrio har visst inte synts till. Jag ska göra mitt bästa att få till något och posta i morgon i stället.

Dagen har annars bjudit på en del bokliga nyheter. Ett paket från Bokus och ett litet ett från Adlibris lämnade brevbäraren av här idag. Jag ska fota och berätta mer om detta också senare.

Annars har dagen inneburit ett besök hos mormor (dotterns), justering av glasögon och klädshopping. Det här är ju inte någon modeblogg och jag tror inte att det kommer att bli någon vana att visa vad jag köpt. Men dottern blev så lycklig över en klänning med Snorkfröken och leggings med Muminfamiljen. Inköpt på Lindex om ni undrar.


Jag har faktiskt läst lite idag också. Ett 50-tal sidor in in Sju stenar till den otrogna hustrun är jag stormförtjust och, naturligtvis, mycket upprörd över innehållet. Jag har även läst några sidor i Penelopiaden och tror att jag kommer att tycka om den också.

I morgon blir det mer om böcker.

5 kommentarer:

 1. Vi har också fina (svarta) muminkläder från Lindex. Favoriter här (men kvaliten är det lite si och så med tycker mamman).

  Jag hittade förresten den här artikeln om Undsets "Jenny" i Sydsvenskan idag. Jag vet inte om du sett, men förutsätter att du är intresserad :-D

  http://sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/kultur_bocker/bokrecensioner/article616697/Starka-kvinnor-i-beroendestallning.html

  SvaraRadera
 2. Tack för länken, mycket intressant.

  SvaraRadera
 3. Jättefina kläder men i den allmäna förvirringen har Snorkfröken tappat ett k... Muminfluensan? :-)

  SvaraRadera
 4. Hihi, det var ju inte meningen att förnärma henne med tillmälet Snorfröken.

  SvaraRadera
 5. Penelopiaden är riktigt bra, jag skrev en uppsats om den på gymnasiet... :)

  SvaraRadera