torsdag 7 januari 2010

Årets första

Årets första köp var tämligen begränsat, tycker jag. Fast det är i o f s redan ytterligare ett paket på väg... Violen tipsade om Väggen, som verkar minst sagt otäck, Kjaerstad och Hanff har jag läst om hos olika bloggare och Mig äger ingen ville jag äga eftersom den var en av fjolårets höjdpunkter.

4 kommentarer:

 1. "Väggen" är en otroligt bra bok- och Haushofers "Vi dödar Stella" är också skrämmande men bra.

  SvaraRadera
 2. Brev till en bokhandel lätt lite spännande. Väggen har hag missat men dom andra två är bra.
  Sitter just nu framför datorn och kollar in vad jag kan låna på biblioteket och vad jag ska köpa hem av jorden runt lektyren. Det roliga är att jag har den sista läsaren och boktjuven men inte hunnit läsa någon utav dom än. Annars är det bara Andarnas hus jag har läst.
  Ha det gott Marie!

  Kul att du var inne hos mig och lämnade avtryck efter dig och jag kommer säkert att gilla er mina resekompisar.

  SvaraRadera
 3. Väggen är otroligt bra, precis som Ingrid säger. Jag har läst den tre gånger, men äger den inte, tyvärr (men din utgåva ser fin ut). Blir intressant att höra vad du tycker!

  SvaraRadera
 4. Väggen är BRA! En sådan man bär med sig länge.

  SvaraRadera