fredag 1 januari 2010

Resebilder

Jag har förberett mina inlägg genom att fixa bilder på alla böckerna. Jag postar dem här ifall någon annan också har användning för dem.

Februari


Mars


April


Maj


September


Oktober


November


December

6 kommentarer:

 1. åh vilken bra idé att leta reda på omslagen, blev så mycket sugnare på att vara med på resan! Tror man ofta underskattar omslagens vikt och förmåga att locka till sig läsare, och jag måste faktiskt säga att de flesta bra böcker också är begåvade med vackra omslag. blev mycket sugen på stalins kossor och boktjuven, och att bota en fanatiker har jag länge tänkt läsa så nu ska det blir av ! en mycket bra blogg du skriver, läser mest modebloggar annars men din besöker jag minst en gång om dagen, något lite otippat för en sjuttonåring som mig kanske. men fortsätt som du gör, kanske hade vart lite roligt om du skrev om personliga favoriter också. Alltså inte bara om enskilda böcker utan om en viss bok som spelat roll i ditt liv och varför och lite djupare om den eller författaren, ur ett mer subjektivt perspektiv. För vi läser böcker för att bli berörda, och lite mer uttalad passion från din sida skulle bara vara positiv, trtos att jag förstår att din lite objektiva stil är ett medvetet val du gjort.
  Hade vart kul om du skrev om oändliga historien, förstått att du gillar den, själv älskar jag den och läst om den måånga gånger, men ingen annan verkar förstå mig. Hade du däremot skrivit om det hade min kärlek till den varit mer berättigad och tror att många skulle bli lyckliga av att få läsa denna underbara bok.

  SvaraRadera
 2. Så långt tänkte inte jag, men det var ju bra att det lockade mer när man sett omslagen. Tyvärr är jag nog lite för ointresserad av omslag, jag ska försöka bättra mig.

  Jag vet att jag skrivit en del om Maken, som var en omvälvande upplevelse för mig att läsa när jag var 18-29 år. Men du har nog rätt i att jag försöker vara lite objektiv, även om det inte är ett medvetet beslut.

  Den oändliga historien är jättebra, men jag måste läsa om den om jag ska kunna skriva om den för det är länge sedan jag läste den. Har du läst Momo, av samma författare? Den tycker jag är ännu bättre.

  SvaraRadera
 3. Tack för att du krattar manegen för oss!

  SvaraRadera
 4. Så roligt att jag för en gångs skull känner igen OCH har läst ett par böcker. Boktjuven tyckte jag så mycket om, Att tro på Mister Pip var intressant men annorlunda för mig.

  Trevlig resa!

  SvaraRadera
 5. Boktjuven måste jag nog skaffa mig själv också. Klart jag krattar, det är väl priset för att få vara direktör? ;-D

  SvaraRadera
 6. Hmm, ska jag våga försöka infoga en bild i min blogg för första gången??? :-)
  Kanske......när du nu gjort grovjobbet.......

  SvaraRadera