torsdag 28 oktober 2010

Oemotståndligt

Trots den enorma mängden olästa böcker som trängs i bokhyllorna, förmår jag inte avstå från nya köp. Vissa böcker lockar mig så starkt att jag inte har en chans att stå emot. Som tur är finns det många skäl att göra slag i saken och klicka hem lite från Bokus. Här är de tre senaste tillskotten i boksamlingen, visst är de vackra :-)

5 kommentarer:

 1. Fina tillskott, klart man inte kan säga nej till det. "Båten" är riktigt fin, den har jag "Här" längtar jag efter, den finns på önskelistan. Szymborskas dikter talar till mig.

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackra alla tre. Ett skäl så gott som något att köpa dom tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Båten ja. Helt j-vla underbar. Bara så att du vet.

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig precis! Tror jag köper minst tre gånger så många böcker som jag hinner med att läsa. (Och dessutom är jag på bibblan minst en gång i veckan.) Är man tidsoptimist, ha-galen eller vad kan det bero på?

  SvaraRadera
 5. Lyrik är helt nytt för mig Eva (förutom Fröding då, men han känns mer som en släkting)jag ser fram emot att göra ett försök med Szymborska.

  Visst kan man köpa böcker för att de är vackra PBL :-) För att de är fula också faktiskt.

  Ser fram emot läsningen, Karin.

  Vet du Titti, en del saker tycker jag inte att man ska analysera för mycket. Jag vill inte bli av med mitt störda bok-beteende ;-D

  SvaraRadera