söndag 5 april 2009

Söndagssnack

Kom ihåg att det blir en ny Tematrio i morgon. Om ni klurar lite kring kommande helgdagar kanske ni kan gissa temat. Jag tror att detta är en trio de flesta kan medverka i.

På läsfronten har inte så mycket skett under helgen, då jag haft besök av en väninna. Vi har dock pratat mycket om böcker och jag har fått många nya tips, Leila Aboulelas Minaret är ett av dem.

Jag har med stort nöje (kanske man tom kan säga njutning) läst de två första numren av Vi Läser och nu har jag beslutat mig för att skaffa en prenumeration. Tidningen innehåller en härlig blandning av intressanta reportage och läsvärda författarintervjuer. Här finns också tips om kommande evenemang och även reklamen är av intresse :-) Detta är en perfekt tidning för människor med ett brett intresse för litteratur.

Annars präglas livet just nu av ishockey - HEJA FÄRJESTAD!!!

7 kommentarer:

 1. Jag har också fallit för tidningen och beställt en prenumeration.:)

  Och trots att jag inte aktivt följer hockeyn är Färjestad alltid Favoriter. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 2. Tack för tidningstipset! Låter som en tidning för mig!

  SvaraRadera
 3. Även jag tackar för tidninggstipset (det blir nog en beställning) och jag hejar så klart också på Färjestad- (med en farfar från Nyed och en farmor från Varnum- då måste det bli Färjestad- helt klart!!!)

  SvaraRadera
 4. Gleder meg til i morgong :-) Veldig bra initiativ, denne tematrion. Takk for link til tidsskriftet - dette må eg sjå nærare på.

  SvaraRadera
 5. Kul att så många uppskattar tidningen, då får vi kanske ha den kvar ett tag.

  Och extra roligt med fler Färjestad-anhängare. Det har ju minst sagt varit en underbar eftermiddag!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Jag har också just betalat in för en prenumeration. Även om jag inte har tid för så mycket tidningsläsning just nu så kan jag inte vara utan den här.

  Och Heja Färjestad! Jag är ursprungligen från Norrland så man skulle kunna gissa att jag håller på MoDo, men pga av diverse pojkvänner och vänner så har jag sedan ung ålder blivit indoktrinerad till att hålla på FBK! :-)

  Och så en till Tematrio, jag blev så glatt förvånad när jag läste att den kommer idag (läs: måndag) redan. Trodde det skulle bli en i månaden bara, glad överraskning idag alltså eftersom jag verkligen kan skriva nåt om påskekrim!

  SvaraRadera
 7. Så trevligt med en norrlänning som håller på rätt lag :-) Och Tematrion kommer varje vecka, om det inte är ngt särskilt.

  SvaraRadera