torsdag 9 april 2009

Påsk- och trioprat

44 länkar till bloggar finns det nu i listan på deltagare i Tematrion. Om jag skulle råkat missa någon eller om en länk inte fungerar, vänligen hojta till. Passa på att besöka de andra deltagarna, här finns mängder av intressanta tips och trevliga människor. Roligt också att Tematrion närmast kan beskrivas som internationell *hihi* vi har ju norska deltagare också. Nästa veckas Tematrio (ja, det kommer en på måndag fast det är helg) kommer att ha ett lite snävare, geografiskt tema. Jag tänker försöka varva teman utifrån ämnen jag råkar komma på och geografi. Ibland blir det snävt, ibland (som med deckarna) brett. Det är roligt om så många som möjligt kan vara med, tycker jag.

Idag börjar Påskfirandet hos oss lite smått. Dottern ska till dagis på förmiddagen och vara påskkäring. Än så länge tvärvägrar hon ta på sig förklädet och sjaletten. I morgon kommer det Kina-vänner (dvs familjer som adopterat barn från Kina) på besök, innan dess får vi måla lite påskbrev. På påskafton blir det stor påskparad i stan, hoppas att det inte hällregnar.

Senare under dagen blir det stort firande på torget då våra hjältar tar emot folkets jubel. Hoppas jag hinner ta mig dit.

2 kommentarer: