lördag 18 april 2009

Reselektyr

Så har jag då börjat med mina resförberedelser. Jag tycker om att ha packat i god tid, så att jag i lugn och ro kan njuta inför äventyret. Många av böckerna på Jorden Runts litteraturlista står redan i min överfyllda bokhyllor och trängs, och nedan kan ni se att jag införskaffat lite nytt. En del kommer som vanligt från Bokus, andra från ett antikvariat på nätet, Bokräven. Det är första gången jag handlar av dem, hoppas böckerna är fina.


Från Bokus slank det i ärlighetens namn ner ytterligare några böcker i varukorgen. Lessing missade jag på bokrean och Nessers serie läser jag. Ringaren i Notre-Dame är till dotterns framtida klassikersamling.

 

Från Bokräven blev det fyra Nobelpristagare, men jag hoppas hinna läsa lite annat också under resans gång.

4 kommentarer:

 1. En bok för resans första etapp följde mig hem från bibblan igår. Känner mig väldigt resklar! Och ser på nästan löjligt sätt fram emot trippen - som vore den "på riktigt"...

  SvaraRadera
 2. Tur att det inte bara är jag som som ser fram mot resandet. Klart det är "på riktigt" det är ju riktiga böcker vi ska läsa :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har skrivit min packlista på bloggen också. Men jag måste vänta till maj innan jag beställer något. Inget direkt köpstopp, men hålla igen lite kan man ju göra :-)

  SvaraRadera
 4. Har inte kunnat bestämma mig ännu, men ska göra en packlista i veckan! Har i alla fall gjort en flik i min blogg!

  SvaraRadera