tisdag 24 februari 2009

Bokrea - paket 1

Så har då det första paketet anlänt och jag känner mig så nöjd. Framför allt var Fogelströmserien så fin; att den är oerhört bra vet jag ju redan. Claudio Magris' bok ser också mycket lovande ut, den känns liksom bra. Coetzees Ett dåligt år känner jag mig mer tveksam inför. Textlayouten är så konstig och följer inte vanliga sidor. Det tror jag kommer att irritera mig. De två saliga tycker jag faktiskt också har liten text för att vara en inbunden bok. Det ser ut som om man lagt in pocketversionen i en liten inbindning. En röd liten fågel i juletid ser dock liten och söt ut. Pinter ska bli mycket spännande att bekanta sig med, jag valde boken med hans genombrottspjäs Fastighetsskötaren i. Insekt verkar vara lika obehaglig som jag väntat mig och Boken om Stina är jättefin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar