tisdag 24 februari 2009

Bokrea på lunchen

Jag tog tidig lunchrast idag för att spana in bokrean. Men inget fanns som riktigt lockade mig, förmodligen för att jag redan köpt en del på nätet. Favoritboken Flaxa med vingarna som jag tänkt köpa och ha ett litet presentlager av, såg jag inte alls. Undrar om det kan ha varit i Åhléns katalog jag såg den? Jag får väl lov att ta en liten tur till på hemvägen. Hur går det för er andra, är ni ute och fyndar?

2 kommentarer:

  1. Själv var jag nyss på rea och samlade ihop en stor dyr hög böcker som nog hade varit kul att ha. Sedan la jag tillbaka dem ... Varenda en! Eftersom jag sparade så mycket pengar har jag nu istället unnat mig en rejäl beställning av icke-rea-böcker som jag verkligen vill ha. Så kan man också göra :-)

    SvaraRadera
  2. Alla sätt är bra - bara de leder till nya böcker :-)

    SvaraRadera