lördag 14 februari 2009

Bokrea - inköp

Jodå en liten beställning av årets reaböcker blev det allt. Fast det kändes konstigt med bokrea på nätet. Utbudet av skönlitteratur var tämligen begränsat, men jag hittade några Nobelpristagare och lite annat smått och gott.

En röd liten fågel i juletid av Fannie Flagg, som Annelie tipsat om, ska jag spara och ha som mysläsning nästa jul. Claudio Magris var Mariannes favorit till Nobelpriset, och I blindo är hans storsatsning som romanförfattare. Insekt av Claire Castillon läste jag om hos La Bibliofille, det verkar definitivt vara en novellsamling som väcker känslor hos läsaren.

Boxen med Fogelströms stad-serie var jag mycket glad att hitta. Jag lyssnade på den under 2008 och tycker att serien är oerhört bra. Doris Lessing och J.M. Coetzee har jag velat läsa mer av och jag ser fram emot att ta del av Pinters dramatik. Murkronan har jag redan som läsbok, men jag tyckte att 59 kr för en ljudbok var oförskämt billigt, så den slank ner i kundkorgen. De två saliga har jag i en sliten pocketvariant, ska blir kul att få ett lite finare exemplar.

Boken om Stina är en dubbelvolym som innehåller Storm-Stina och Stina och Stor-truten med text och bild av Lena Anderson. Den har jag fått tips om här på bloggen tidigare, roligt att jag hittade den på rea nu. Och ja, den är så klart till dottern.

4 kommentarer:

 1. Då har du förhoppningsvis gjort några fynd, i alla fall. Jag ska in och kika nu. :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du hittar något intressant :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, Claudio Magris på rean! *lycklig*

  SvaraRadera
 4. Aha, en till som gillar Magris - nu blir jag än mer intresserad.

  SvaraRadera