fredag 27 februari 2009

Bokrea - paket 2

Idag anlände bokreapaket nummer två, denna gång från Bokus. Och titta, ett afrikanskt tema blev det minsann (även om inte denna bok av Condé utspelar sig i Afrika). Hela fyra böcker av Coetzee var oemotståndliga, Sommarsquash tokolosh! har jag varit nyfiken på ganska länge och Färden genom mangroven likaså. Alla böckerna ser mycket lovande ut. Onåd har jag faktiskt redan lyssnat på, den var fantastisk och provocerade mig rejält. Den andra böckerna av Coetzee kommer nog att ha liknande effekt. Utanför rean köpte jag den underbara boken om Grodan och kärleken. Den har vi redan läst och dottern gillade den skarpt.

5 kommentarer:

 1. Åh! Flera av böckerna har jag spanat in men inte gjort något åt. Ska bli intressant att se vad du tycker.

  Grodanboken verkar mysig. :)

  SvaraRadera
 2. Det grämmer mig att pocketversionen av Sommarsquash tokolosh har en så snygg omslagsbild, nu när den inbundna finns på rea kommer jag aldrig kunna bestämma mig för vilken version jag vill ha

  SvaraRadera
 3. Ja, boken om den kärlekskranka Grodan är underbar.

  Pocketen har relativt liten text, därav mitt val Emma :-)

  SvaraRadera
 4. Grodan och kärleken måste jag bara skaffa!! (Jag gillar dessutom grodor i verkliga livet också!)

  SvaraRadera
 5. Ja den är mysig Ingrid, passar runt 4 års ålder.

  SvaraRadera