söndag 16 september 2012

Bokmässebesök?

Jag har inte bloggat något om Bokmässan ännu, men det betyder inte att jag inte kommer att vara där. Nejdå, redan på onsdag eftermiddag bär det iväg mot Götet, biljetter har jag för dagarna fyra. Däremot har jag inte lyckats detaljplanera kalendern med olika seminarier ännu. Ses vi på Bokmässan?

9 kommentarer:

 1. Fram till igår kväll hade svaret varit "tyvärr", nu blir det "ja!!!!!!"

  SvaraRadera
 2. Ska du på Pressnatta? Jag har ev en extra biljett om du är sugen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror tyvärr inte vi hinner ner i tid, men tack i alla fall!

   Radera
 3. Jag ska dit! Torsdag-fredag kommer jag att vara där.

  SvaraRadera
 4. Nej, inte i år. Satsar på Kontrast istället. Men det ska erkännas att det känns väldigt konstigt att inte åka på mässan.

  SvaraRadera
 5. Absolut! Planerar för fullt, men kommer säkert att göra tvärt emot som vanligt!

  SvaraRadera
 6. Så klart jag kommer! Hoppas vi ses!

  SvaraRadera