söndag 30 september 2012

Bästa kommentaren

Bästa kommentaren på Bokmässan stod faktiskt dottern för: "Vad gör han här? Han är väl ingen bokskrivare?" Dottern pekar förvånat på Björn Ranelid, som är på väg till Bokmässan. Hon har ju bara sett honom i Melodifestivalen...

3 kommentarer:

 1. * fniss *
  Ja, det är ju inte lätt att veta att han har gjort mer än framträtt i melodifestivalen. Låter som du haft en härlig mässa. Jag har en läsutmaing på gång his mig: http://vastmanbok.blogspot.se/2012/09/vastmanlandskans-lasutmaning-bocker-om.html
  Det vore roligt om du ville vara med. Läste någonstans att du var mitt i Drömbokhandlen, så år är ju första boken snart avklarad ;)

  SvaraRadera
 2. haha ja det är ju inte lätt att veta sådant :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst en rad av Ranelid så jag vet inte alls hur han är som författare. Men jag ser honom varje bokmässa. Han måste vara överallt, hela tiden. :)

  SvaraRadera