torsdag 27 september 2012

Bokmässan dag 1

Mycket mingel med bokbloggare, två riktigt bra seminarier, träffar med en del favoritförläggare (Sekwa, Elisabeth Grate, Leopard, Brombergs, Thorén & Lindskog) och helt oplanerad (!) bokshopping blev det under mässans första dag. Dagen inleddes på ett bra sätt med att jag vann en bok (Jeanette Wintersons självbiografi) hos Anna, tack för den!

Dessutom blev Bokmania, Anna och jag intervjuade i P1 Studio Ett där jag så klart var tvungen att provocera lite ;)


Lyssna: Studio Ett

4 kommentarer:

 1. Provocerande? Ja kanske, men jag tycker allt att du sa väldigt kloka saker :-).

  SvaraRadera
 2. Det ni sa lät verkligen bra!

  SvaraRadera
 3. Du kunde skrivit när du var med? Eller gjort ett klipp av där du var med. Jag har dålig uppkoppling och när jag lyssnar tar allt dubbla tiden. SÅ jag ger upp. Var mest intresserad av er del!
  För att vara lite gnällig!

  SvaraRadera