lördag 29 september 2012

Dagens höjdpunkter

Dagens första höjdpunkt på Bokmässan var seminariet Vem är jag? med författarna Johanna Ekström och Felicia Feldt som båda i år gett ut självbiografiska böcker med fokus på deras barndomsfamiljer och litteraturvetaren Ingrid Elam som gett ut en essäbok om hur jaget konstrueras i fiktionen. Möjligen kommer det ett lite mer genomtänkt inlägg om detta senare.

Dagens andra höjdpunkt var att åka Rabalder med dottern på Liseberg. Tänk att det kan vara så kul med små bergbanor :D

2 kommentarer:

 1. Elams bok var jätteintressant! Jag läste den med stor behållning.
  Även de andra två har jag läst, bra de också. Kanske ska jag leta och se om det finns på webben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför köpte jag inte Elams bok!? Nåja, man kan ju beställa på nätet...

   Radera