onsdag 17 november 2010

Tyskatipset - påminnelse

Missa inte att delta i tävlingen Tyskatipset! Klura på lite frågor och få chansen att vinna fina böcker från Thorén & Lindskog.

2 kommentarer:

  1. Lyran... uppriktigt, det är ett år kvar till nästa bokmässa och jag är redan trött på alla tips om tysk litteratur, framför allt undrar jag hur det ska bli med en massa ambassadbloggar för mässan? Jag ska försöka att bekämpa mina fördomar, franskorienterad som jag är, men det är lite mycket tyskt nu på så många bloggar om en mässa som äger rum om ett år - eller är jag orättvis?

    SvaraRadera
  2. Mmm lite orättvis tror jag att du är. Jag har svårt att tro att någon enbart kommer att läsa "tysk" litteratur under det kommande året, det finns ju så mycket som lockar. Däremot vill jag (och kanske andra) försöka tränga in lite tyskt bland det andra, min målsättning är att försöka läsa en bok per månad av ngn tyskspråkig författare. Men för min del kommer jag ju att dessutom köra en Jorden Runt-utmaning och försöka inspirera alla att läsa varierat.

    SvaraRadera