tisdag 16 november 2010

Nytt i tyskahyllan

Fina nya böcker i paket har landat i min brevlåda. Den unge Werthers lidanden och Konstsilkesflickan kommer från Bokbörsen, medan Mordbyn, Världens mått och Porträtt av modern som ung kommer från Bokus. Alla böckerna är ursprungligen författade på tyska och de kommer att ingå bland de "tyska" böcker jag planerar att läsa under det kommande året. Min förhoppning är att läsa minst en (översatt) tyskspråkig bok per månad fram till Bokmässan 2011.

4 kommentarer:

 1. Hej! Tänkte bara säga att jag vill ge dig en Cherry on Top award! Du kan läsa mer på min blogg.

  SvaraRadera
 2. Haha. Oj oj, tänkte precis skriva att du har detsamma att hämta ut hos mig. Dubbelgrattis då. =)

  SvaraRadera
 3. Mordbyn läste jag alldeles nyss. Den var bra men hemsk. Ska bli kul att se vad du tycker!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket :-) Oj då jag som har svårt för hemska böcker.

  SvaraRadera