onsdag 3 november 2010

Priser hit och dit

Det pågår en hel del omröstningar i bloggosfären just nu.

Här hos Breakfast Book Club kan du vara med och rösta fram Bokbloggarnas litteraturpris. Många bra böcker nominerades, bland de som kom med till omröstningen har jag två favoriter Darling River och Easter Parade.

Det är också dags att rösta fram vinnarna till Stora Kulturbloggpriset. De fem eminenta bokbloggarna man kan rösta på är:

Kafka på jobbet
Shazam
Pocketblogg
En bokcirkel för alla
Barnboksprat

Alla de här bloggarna är oerhört bra, jag besöker flera av dem regelbundet. Min röst går dock till Karin på En bokcirkel för alla av flera skäl. Karin lägger ner ett mycket stort jobb på bloggen, som uppdateras ofta och innehåller intressanta diskussioner. Förutom detta är Karin den bland alla bokbloggare som gjort mest för oss som grupp. Karin arrangerar cirklar och bokpratmöten och hon arbetar för att bokbloggare som grupp ska synliggöras. Mest tydligt var detta på Bokmässan där Karin ordnat så att bokbloggarna fick ett egen hörna att träffas och blogga/twittra i. För detta arbete för gruppen bokbloggare vill jag säga tacka med (minst) en röst :-) Här kan du rösta.

2 kommentarer:

  1. Jag röstade på Kafka, mest för att hon skriver så bra och att hon bloggar själv. Det är inte så lätt att producera lika många inlägg som bloggarna som drivs av flera personer. Känner mig själv rätt omkörd av Pocketblogg (nej, jag är inte bitter).

    Böckerna kan jag inte rösta på. Har inte läst en enda en av dom ännu.

    SvaraRadera
  2. Ja, att blogga själv kräver ju en hel del ;-)

    SvaraRadera