torsdag 2 oktober 2008

Svenska Dagbladet citerar ... mig!

Nåja, jag är ju inte den enda som blir citerad, men smickrad och stolt är jag allt ändå. SvD har tidigare rapporterat om Horaces kontroversiella uttalande (eller möjligen icke-uttalande eftersom Horace faktiskt anser att han blivit missförstådd), vilket jag i min tur har bloggat om och gjort vissa spekulationer utifrån. Nu citerar SvD mina spekulationer. För att ingen ska råka missa min nyvunna (och med stor sannolikhet kortlivade) berömmelse, visar jag här en print :-P


Tack Marianne för att du gjorde mig uppmärksam på artikeln.

8 kommentarer:

 1. Näh, där ser man! Inte varje dag man blir citerad i tidningen. Grattis!

  SvaraRadera
 2. I sanning gratulationer! Att citeras av en sådan gigant! Ärofyllt!

  SvaraRadera
 3. Tackar La B, jag är stolt som en höna :0)

  SvaraRadera
 4. Roligt! Bra källor de har SvD!

  SvaraRadera
 5. Härligt att bloggarna är på infart !! :-)

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det kul att vi uppmärksammas allt mer :-)

  SvaraRadera