onsdag 8 oktober 2008

Dan före dopparedan

I morgon är det äntligen dags. Prick kl 13.00 kommer Horace att öppna dörren och presentera årets Nobelpristagare i litteratur. I dagens DN kan man läsa om Akademiens val att det är:

"Ofta överraskande och alltid spännande. Visst. Men Svenska Akademien är inte oförutsägbar när den väljer Nobelpristagare."
I artikeln beskrivs sedan att statistiken talar mot att det blir en kvinna i år igen, och för att det skulle bli en poet. Dessutom anses det inte vara sannolikt att det blir en europé i år igen. Om DN har rätt i sin analys och Ladbrokes i sitt sätt att bedöma odds, torde namnet Horace presenterar i morgon vara: Adonis!

Nu ska jag se om jag kan klura ut hur jag sätter en slant på Ladbrokes. Fast inte på Adonis, min favorit är ändå Sir Salman. Varför ska jag försöka formulera i ett senare inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar